Bra start på en dag som bara bör bli bättre

Bestämde mig för att inte behöva ställa klockan idag, börjar ju inte förrän 14 och då finns ju ingen risk att man försover sig ;)
Vaknade av mig själv 8.55. Åt mellis med min fina sambo, diskuterade vår USAresa och promenixade/hoppade sedan till gymmet.
Heeeeelt slut verkligen men är så värt det efteråt, särskilt när gofrukost inhandlades på vägen hem :)
Nu ska jag bara hoppa i arbetskläderna så är jag redo för ännu en dag på världens bästa arbetsplats :)


Bästa hittills idag

Har ju blivit rejält bortskämd med att bo så mycket större här i stan än vad jag varit van vid i min lilla etta vid Östra.
Försökt att byta till något mer centralt men de flesta vill ju ha någonstans att stänga in sin säng (fullt förståeligt) så jag har börjat kolla på byten till större inom det bolaget jag bor och idag damp det ner ett glatt förslag i inkorgen :)




Bästa ikväll

Kommentarer känns överflödiga


FÖRLÅT!!

Efter gårdagens snack om bloggar hit och dit och jag fått skämmas över min dåliga uppdatering (även om jag till mitt försvar faktiskt uppdaterade mer nyss än förra påsken) ska jag återigen göra ett försök till att blogga!
Tänker mig nåt i stil med "det bästa" som tema! Det är ju det man ska fokusera på så hur svårt kan det vara att lyckas blogga om det bästa med dagen/veckan/året/på jobbet/på helgen/i solen/i regnet...
Det löser jag nog :)

Det bästa hittills idag är att jag är på Henriksbergs takterass, solen lyser, jag dricker en dagens medan "vad gör vi, nu kör vi" strömmar ut högtalarna. Som grädde på moset och pricken över i:t ska jag dessutom dansa massa salsa här ikväll!!

KÄRLEK!


RSS 2.0