Det här har jag svårt att tro att jag kommer älska...

... det är allt jag har att säga!


Hej på er!

Tänker faktiskt inte kommentera hur sällan jag uppdaterar er (eller var det precis vad jag just gjorde?!)

Hur som helst har en av mina favoritkillar fyllt ett år vilket firades med ett riktigt barnkalas där det serverades supergod smörgåstårta och massor med gott fika efteråt *mmm* Är väldigt svag för allt som har med kakor å bullar att göra...
Sedan har det mest varit jobb för min del... Varit kass med morgonträningarna denna vecka men det får bli nya tag från imon :)
Varit ute och ätit med bästa rekryteringsgänget och hjälp vad jag kommer sakna att jobba med dom (går in på sista veckan imon)! Har såååå himla roligt ihop = lycka!
Har även hängt med mina fina bowling å ölvänner vilket får mig att längta mer å mer till skidresan vi ska göra ihop om ett par veckor! Galet kul ska vi ha!!
Myst med sambon har jag gjort oxå! I fredags hade hon köpt med sig räkor å tillbehör på väg hem efter jobbet. Min idé att äta räkor och hon säger att det är det bästa jag kommit på på länge (hur ska man tolka det?!) Hehe!
Kl 16 idag vankas det trerätters med Pappa å Helga, min present till dem när de gifte sig i förra veckan. Tänkte det kunde va mysigt att få lite tid bara vi ihop utan att nån måste passa upp med mat å grejer. Blir Jalla Jalla här i Vasastan, någon som varit där? Har ju fortfarande lite tid att styra om planerna om det inte håller måttet ;) Nädå, menyn såg väldigt tilltalande ut så det blir nog kanon!
Sen kanske det kan bli ett glas vin med fina Henriksbergscrewet (kan väl kalla dom det även om 2 av 3 slutat?!) J har födelsedag och det får ju vara värt ett glas :)
Nä, nu kallat tvättstugan och sedan solen!

Tjip på er!


Jösses...

... vad kass jag är på det här!
Tänker att jag kan skylla på att jag i princip aldrig har igång min dator i kombination med att det sällan går att bifoga bilder till bloggen från appen. Hur kul är det att blogga utan bilder lixom?! ;)

Hur som helst har det hänt en del sedan sist;
* jobbat såklart
* haft myskväll när fina Cicci var hemma
* serverat "lamm"
* hunnit med 2st AW
* firat tvillingarnas 4årsdag
* varit på roadtrip till Tyskland
* fått se min far gifta sig
* blivit bortskämd med god mat å himmelsk dessert hos Lisa
* varit på ännu ett kalas
* och sist men inte minst - legat magsjuk! :(

Idag blir en lugn dag... Ev en liten bio, är just nu inne i ett disneystim så Lejonkungen 3D är det som är tanken i så fall. Skulle även behöva hämta tre andra disneyfilmer som jag klickat hem. Sedan blir det nog vila och mat på hemmaplan för att ytterligare senare ikväll bege sig mot Henriksberg för lite jobb. Imon blir det 1årskalas för fina Wille, hjälp vad fort tiden går!
Puss er finisar!


RSS 2.0