LA levererar!!

Och ingen är lyckligare än jag för det!!!

Måste ju erkänna att LA inte riktigt vann mitt hjärta sist jag var här men det smälter mer och mer måste jag säga... För bara ett par timmar sedan slank orden "här i LA hade jag ändå kunnat tänka mig att bo" ut ur min mun. Måste ju ändå vara positivt!

Vädret är kalas och vi bor alldeles perfekt hos en trevlig kille mitt i city.
Nu är vi hemma och duschar och byter om inför en lagom helkväll på stan :)

So long!!


I <3 Vegas!

Nu är jag helt säker! Visste sedan förra gången jag var i Vegas att jag var tvungen att åka tillbaka, snart! Efter de senaste dagarna vet jag att Vegas absolut är en plats för mig! Varmt, häng vid pool, ölspänner, drinkar, bra uteställen, fina restauranger, bra shopping och väldigt mycket fint ögongodis!!!

Säger inte att resten av resan kommer bli sämre men hade inte haft något emot några dagar till i Vegas!

Men nu är det LA som får njuta av våra nunor och det är verkligen få förunnat ;)

Ta hand om er där hemma!!


Lämnat New York bakom oss...

... och har redan landat och kommit till rätta i Vegas... Med oss i bagage och minne har vi massor!!
Marie har lärt sig vart 5th avenue ligger, jag själv har blivit varse om att katter inte är så farliga som man kan tro, Elvis is still alive och sysslar mestadels med att skrämmas och har du underbettet från hell bör du undvika att le :)
Mycket internt här men faktiskt, ibland måste man uppleva vissa saker på plats för att förstå hur underbart kul och vackert det är på sina håll!

NY i väldigt få bilder;


Äventyret i NY fortsätter

Igår var det promenad och båttur till förbannelse. Är det något man gör här i NY så är det att promenera vilket väl inte är helt optimalt för varken mig eller Marie... Men men... Vi överlevde iaf Statue of Liberty, Memorial 9/11, Chinatown, Little Italy, SoHo och Magnolia Bakery. Ska inte sticka under stol med att burgaren från 5 napkins burger satt som den skulle efter allt det här ;)
Idag vankas det shopping och musikalbiljettköp så det är bara till att stiga upp och göra sig redo för ännu en dag... Och idag ska jag nog smörja in mig trots att YR lovar regn för igår kom minsann inget och det finns det tydliga märken på min kropp av ;)

Tänker på er där hemma, men är inte alls sugen på att byta med er :)
Puss!


3,5 vecka fylld med njutning...

... och vi började med att njuta av pulsen på Time Square och en god pasta på Olive Garden!

Flygresan gick mer smärtfritt än väntat (vilket kan ha berott på de två fina filmerna Brave och Lorax samt ett avsnitt av både Vänner, New Girl och Two and a half men). Men mest berodde det nog på resans resesällskap, finaste Morran!

Det blev tidigt i säng igår då tidsskillnaden blev alldeles för påtaglig men det gör ju inget när man istället vaknar tidigt och utvilad och redo för frukost och en dag i Manhattan nedre kvarter :)

Puss på er!


Stackars mig!

Känner att det inte behöver tilläggas så mycket mer om kommande bild än att rubriken har en viss ironi i sig ;)

Snälla, fixa torsdag nu!!!


RSS 2.0