Veckobloggerska...

är nog precis vad jag är :)
Veckan som gått var späckad med kul saker med start redan på måndagen... Då vankades det soppträff med bästa soppklubben, i onsdags var det bowling och det är ju alltid kul att träffa gänget synd att bowling inte verkar vara vår grej bara ;) i torsdags fixade snälla Jennifer till mina naglar och i fredags var det öldrickarvännernas hemmakväll hemma hos mig och Marie och jösses vilken kväll det blev... Minnesluckor finnes men mest jäkligt kul minnen finns det fler av :D
Mys med film och godis samt Mc-mässa och bio hanns oxå med och såklart lagom mycket träning :)
Idag har jag varit ledig och fått gjort massa bra saker som att lagat lyset på cykeln, tvättat alla sminkborstar, dammsugit och planerat lite sommar :) nu ska jag strax kasta mig på cykeln för att möta upp Morran på gymmet, armarna ska få sig en omgång...

So long folks!


Ännu en lugn vecka och helg har passerat...

... och jag måste medge att det känns jättebra! :)
Nya arbetsuppgifter på jobbet så veckan krävde lugn och fokus. Bowlingen drog iof igång i onsdags men redig som man är tog jag det lugnt och städat. I fredags hade jag mysig hemmakväll med bara mig själv och tror jag sov innan klockan va 22 ;)
Igår var det barnkalas som rundades av med filmer i soffan med fina Morran. Idag blev det goefrukost och nu vankas det kalas där det ska bjudas på smörgåstårta, ÄLSKA!!
Träningen har blivit alldeles för lidande i helgen men har faktiskt knaprat en å annan Ipren och sprayat nässpray som aldrig förr så känner att jag förtjänat att hoppa träningen ... Men imonbitti kör vi igång igen (känns det som just nu iaf)
Har ni haft en lika go helg som jag?
Pössa!!


Lagom lugn helg...

... och ändå känner jag mig rätt slapp, trött och seg... Märkligt! Tränat både fredagmorgon + em, lördagmorgon och tom även idag (trots gårdagens födelsedagsmiddag med mer än ett glas vin till) så kanske är därför kroppen är lite trött... Lyxade med god caféfrukost igår och i morse blev jag bortskämd med en ännu finare frukost av bästa sambon, LYCKA! Spenderade visst oxå nån hundralapp eller två på shopping igår (så bra gick det med köpstoppet). Men tycker ändå jag är redan som shoppar så lite när jag bor så nära stan ;)
Nu ska jag iaf hem och äta nåt lätt, skruva upp min taklampa (igen) och sedan fixa mig inför kvällens quiz. Hoppas på vinst men det är nog lite mycket att hålla tummarna för ;)
Hoppas ni finisar haft en lika fin helg som mig! Puss


Då var jullovet över...

... Och julen åkte med det! Den barriga granen åkte ut på balkongen, tomtarna åkte ner från fönstren osv... Kvar står dock pepparkakshuset :)
Kändes helt okej att va tillbaka på jobbet, alltid gött att vara ledig men samtidigt fint med rutiner igen... Så 5 i morse lös och pep min nya wake up light (ser inte så fin ut men fungerade förvånansvärt bra) eftersom det var dags för bandet; 4km snabb promenad och 1 kilometer löpning i nya joggningskorna blev det... Får bli nåt liknande imon tror jag allt. Nu ska sambon å jag sätta oss vid vårt nya soffbord och titta på vår nya grymma serie "New Girl". Har ni missat den får ni ändå ge den en chans tycker jag. Den är lite Cougar- look alike :)
Puss på er


Lite fattigare...

... men mycket mer färgglad!!
Detta var precis vad min garderob behövde men tyvärr inte kontot så nu sätter vi köpstopp ett litet tag framöver... Behöver faktiskt inget direkt i klädväg så borde inte vara några konstigheter... Sedan börjar jag jobba igen på måndag och då hinns det lixom inte med att shoppa vilket passar mig perfekt!
Nu ska jag bara få tummen ur och se om skorna är bra på å springa oxå... Nöjd kundgaranti inom 30 dagar så killen som sålde dem till mig tyckte jag skulle springa så mycket som möjligt fram till dess så jag verkligen kan känna om skorna är bra... Hmm... 3-4 gånger i veckan får kännas rimligt va?
Pussa!!


God fortsättning!

Hoppas ni lockat igång året precis lika bra som jag har gjort! Är ledig från jobbet fortfarande och hjälp vad skönt det är! Längtar såklart lite tillbaka framförallt till vardagsrutinerna men först ska jag njuta av mina sista dagar med lov! Har bara kul saker framför mig:
Ikväll soppträff med fina kollegor
Imorgon middag med fin släkt och hoppas på att få med faster å man på en liten öl efteråt (de åker ju redan tillbaka till USA på tors!)
På torsdag blir det tapaskväll med en annan skara kollegor
Fredag ska jag försöka stå på ett par skridskor med ytterligare andra kollegor
På lördag tänkte jag ligga i soffan å glo på disneyfilmer
Söndag blir det förhoppningsvis ridning i Svartedalen på mina fina nordsvenskkompisar och om det inte blir av så blir det Bingolotto med tapasgänget

Åhhh vilken härlig vecka jag har framför mig!
Puss på er


RSS 2.0