Räknar ner timmarna

God morgon folks!
Är ni nyårsnerviga nu? Jag känner att 2012 kommer bli mitt år helt och fullt! Tänker strax bege mig iväg för att avsluta det så som jag planerar att börja det: På gymmet! :)
2012 ska även bli året då jag slutar tänka så förbannat mycket som Mia Skäringer hade sagt. Man kan inte tänka igenom allt alla gånger. Livet ska inte tänkas igenom utan levas. 2012 ska inte bli en Jönssonligeplan för mig utan ett år där jag lever både för stunden och såklart för semestern ;)
Så gott slut och gott nytt på er fina vänner!!
Nytt år, nya möjligheter!


Jul, jul denna fartfyllda högtid :)

Den som sa att julhelgen ska vara lugn och stillsam med chanser att vila upp sig har ju inte träffat min släkt och mina vänner :)
Började julaftonsfirandet 14.15 med en Tequila Mango och dagen och kvällen fortsatte i samma anda fram till 04.30 då det var dags att krypa till sängs.
Sovmorgon visserligen men det gällde att ställa om för ännu en galen kväll och natt. Funderar på när man eller om man kommer bli för gammal för att fira juldan?! Vad tror ni?
Iaf blev det en vända på Avenyn... Längtar sjukt mycket efter sommaren då Linnés uteserveringar ska få fler besök av mig. Idag har jag iaf varit oförskämt pigg och tog tag i resterna från förfesten så fina sambon skulle slippa se skiten… tror hon va nöjd med det :)
Nä, nu ska här sovas så jag kommer upp till reashoppingen imonbitti för att sedan få hälsa på fina Cicci, Anton å JJ :)
Puss å natti på er


Är det vinter eller är det vinter?!

Usch vad hemskt det ser ut när man tittar på de färdigsorterade klädhögarna... Svarta högen är oroväckande stor :( usch, vill ha sommar! Eller åtminstone fler färgglada kläder... Blir nog lite mellandagsrea i år ändå :)


Lyckades ju ändå med två inlägg på raken ;)

Tummarna höll ni sådär hårt, får inget svar på mitt mail så nu skiter vi i det och gör nya planer istället :p Annars har jag spenderat föregående vecka med att dricka lite för många öl, tränat alldeles på tok för lite samt kommit fram till att granar kan minsann se gravida ut och alltför snälla killar är inget för mig... Som synd är! Nu är det snart jul, men var är snön undrar jag?! Snälla snälla, kom kom kom!! Nu ska jag iväg till jobbet, blev ett snabbt och stressat inlägg... borde kanske väntat med att skriva iom att jag ändå inte har tid men va tusan, då hinner det kanske bli sommar innan det inlägget kommer :D Puss på er finisar!!

Jag vet vad ni tänker... "typiskt Terre"

Försöker ju till och från att hitta mig en livskamrat... Inte för jag är missnöjd över mitt nuvarande samboskap men allvarligt, hur länge kommer du stå ut med mig Morran? Hoppas till efter sommaren iaf :)
I alla fall finns det ju en jag pratar mer och hellre med och sista budet var att vi ska försöka ses i helgen så jag fick ju numret igår morse. Hatar allt som har med spel att göra så skickade iväg ett sms på direkten men tror ni jag får svar? Hela jäkla kvällen går och jag känner bara att nä men då skiter vi i det oxå, är man så upptagen att man inte hinner svara på ett simpelt sms nä då är det nog inte mannen i mitt liv... Tills det slår mig att jag kan ju faktiskt skickat till fel nummer, och mycket riktigt... Typiskt! Så nu blir det nog till att träffa karln i alla fall :)
Annars startade jag dagen men sovmorgon och därefter en sväng på gymmet med efterföljande brakfrukost och nu är jag fixat inför middag hos mamma och sedan lite bowling på det... Måtte käglan följa med mig hem!!
Det är min 14dec 2011, hur ser din ut?
Just det, skickade ju iväg ett spännande mail idag oxå, håll tummarna så har jag kanske nåt kul att skriva om ett par dar :)
Puss på er!


Då ska vi se

känner att jag varit alldeles förfärligt dålig på att blogga det senaste ska vi säga året?!
Tror det beror på en rad olika saker så som att jag t.ex. har fullt upp med att LÄSA alla andras bloggar men mest antagligen på att jag kanske är lite för duktig på att visa vad som händer i mitt liv genom facebook. Även om det bara är ett par meningar och en och annan bild så har nog nära och kära fått sig ett hum om vad jag håller på med...

Hur som helst så tänkte jag att bloggen kanske kunde fungera som någon form av djupdykning i facebookstatusen/bilden... Vi får väl se hur länge det funkar...

Jag använder mig ju av både facebook och blogg med syftet att "kommunicera" med de jag bryr mig om men som kanske inte alltid är så lätta att umgås med av olika anledningar och då kan det väl vara käckt för er att klicka in på bloggen om ni tycker nån statusuppdatering verkar lite väl kryptisk :p

Så... hoppas att ni uppskattar mitt försök att hitta tillbaka till skrivlusten och ser fram emot att läsa om allt och ingenting, mest ingenting för er kanske men för mig kanske allt! =)

puss och kram

RSS 2.0