He stopped the rain!

Det gjorde han verkligen! Bossen! Från det att vi lämnade restaurangen igår vid 19-tiden kom det inte en droppe regn på oss, helt otroligt! Och vilket ös och show som levererades sedan då, har aldrig varit med om nåt liknande! Entrén med "Who stop the rain" kunde inte varit mer passande, rysningarna när Bruce plockar upp en liten kille på scen som utan problem sjunger ord efter ord (dessutom bra) i refrängen till "Waitin' on a Sunny day" för att efter 3h och 45min få hela jävla Ullevi att shaka och twista till "Twist and Shout"! Lägg sedan till allt den här 62åringen gör däremellan och du förstår hur imponerad, lycklig och tom jag är på en och samma gång! Tror på riktigt inte att jag kommer vara med om nåt liknande igen och är såååå nöjd över att ha gått på den här konserten, att jag köpte en biljett av Marie fastän jag tyckte jag hade dåligt med pengar just då, för så här dagen efter hade jag kunnat betala sååå mycket mer för att få återuppleva det jag upplevde på Ullevi igår mellan 20.40-00.30. Oslagbart!


Myskväll med några av mina fina!

Igårkväll letade Marie, Frida och jag oss upp till snikens kulle för att tjuvlyssna lite på The Boss! Man har verkligen bra utsikt där uppifrån och en sol som aldrig tycks vill gå ner :) Ingen är däremot mer glad än jag åt att jag har biljetter till kvällens spelning för när han väl körde igång konserten var folk omkring oss bra i gasen och glömde nog bort varför de satt där de satt så det mesta som hördes var allas tjöt... Men men, en trevlig kväll var det hur som helst! Men ikväll kommer bli snäppet bättre när man får stå inne på arenan och tjoa å sjunga å skrika å galna sig :) Men först en sväng till systemet, affären och Ikea!


Med risk för att bli tjatig...

... Men jag trivs nåt så jävulskt bra med livet just nu! Har semester på sommarens hittills finaste dagar, träffar vänner och hänger med folk jag inte träffat på länge. Igår var jag på Kungälvsbadet med finaste familjen Salem/Werner. Älskade goingungarna va såklart på plats och ropade på Tant Terre hit å Tant Terre dit... Kärlek! Till lunch grillades det hamburgare och efteråt fick barnen glass, tro't eller ej men jag ansåg mig faktiskt vara vuxen i det läget (hade absolut inget att göra med att jag ätit på tok för många och för stora burgare, lovar!). Sedan blev det hem till Haga å flytta de sista grejerna samt städa. Så nu har jag inte pryl kvar i Haga men ett desto mer fullt källarförråd... :) Nu ligger jag i sanden vid Lyngnern och väntar på Davids mamma och mormor, ska bli mysigt med lite picknick i solen, ett par dopp i sjön och lite catch-up :) Ikväll blir det till att förladda med mina fina tjejer på snikens kulle inför morgondagens konsert med Brucan på Ullevi! Se till att göra det bästa av idag!


Sol, sol underbara sol!

Du behöver inte ha bråttom med att lämna mig! Måndag och tisdag bestod mestadels av att packa saker, köra saker och bära saker så igår tyckte jag att jag förtjänat en dag vid havet :) Idag går sista flyttlasset men innan dess ska jag äntligen få träffa familjen Salem! Hjälp vad jag saknar twinsen! Och såklart föräldrarna! Blir Kungälvsbadet några timmar innan det blir hemfärd och som sagt flytt och städ till kvällen. Se så, upp å hoppa med er och ut i solen bums!


Semester!

Det måste ju ändå vara nåt av det bästa som finns! Alltså jag älskar verkligen mitt jobb och mår fantastiskt fint av att jobba men den som kom på semester ska ändå ha en eloge! Det bästa med just den här semestern är att jag knappt har något planerat så ska bara ta dagarna som de kommer och förhoppningsvis njuta av sol och bad. Iaf så fort tillfälle ges. I fredags var det Nordritt och vädret kan man ju verkligen inte klaga på. Igår var det till att umgås med styvbror och hans familj. Blev ett besök på Borås djurpark igen (så nu kan jag den för ett tag framöver) och sedan hem för häng i både pool och bubbelpool :) kvällen avslutade vi på bästa sätt; tacos och soffläge! Idag ska jag åka med dom tillbaka till Göteborg och hälsa på min pappa med fru. Ska tydligen bjudas på makrill med spenat så jag längtar redan! Bäst av allt nu då är att denna helgen var min lediga helg, semestern börjar på riktigt imon. Känner att det kommer bara bli bättre :) Puss på er


Borås djurpark!

Dagen idag spenderades på Borås Djurpark! Inte varit där sedan barnsben men måste säga att jag roades minst lila mycket idag, kanske mycket av annat än just djuren men de var emellanåt oxå heeeelt otroligt roliga! Fascinerades nåt jävulskt av en chimpanshane som löste problem efter problem på det mest mänskliga sett... Hörde nåt om att det är 2% skillnad som gör att vi ser ut så här å dom så där, annars är vi lika resten och det är nästan så jag vill tro det efter hand uppvisning!! Nä, måste rusa! Ska ge Bitter ett besök av min snygga nuna :p Puss på er!


Det bästa med att ha lediga dagar och fullt upp på jobbet...

... är att jag inte har tid att blogga... Inte så bra för er kanske men jag njuter av varje ledig sekund men oxå av varje hektisk sekund på jobbet! Vi har gått in i högsäsongen på riktigt och slår rekord var å varannan dag *underbart* När jag är ledig kopplar jag bort försäljningssiffror totalt och njuter av indisk mat, god öl, gott sällskap och passar även på att göra mig sedd i Metro ;) Puss på er!


Klockan 4

Jupp, det var min sluttid idag. Och ämne bättre blev det när jag drog redan 10 i ;)
Har just nu jobb nummer två så det var en lycklig kombo som blev upplockad utanför Liseberg och försedd med bil vid Ullevi. Hann jag med alla projekt i lugn och ro för att sedan vara den som plockade upp kombo och bege sig hem.
Hade för avsikt att kanske ta en bio, öl, fika eller liknande idag men soffan lockade och ingen är mer nöjd än jag över att ha tagit beslutit att hålla mig hemma :)
Nu är det SYTYCD och jävlar i min låda vad både tjejerna och killarna vet hur man rör på sig...
So long!


Patrikdag!!

Patrik är en av de finaste människor jag känner! En fd kollega och en vän för alltid. Äntligen är han hemma i Sverige efter 3 års studier utomlands!! Såklart har han varit i Sverige då å då under dessa åren och då har vi andra fd kollegor dragit ihop gänget och hängt med Patrik (därav Patrikdag).
Idag var en sådan dag, för att fira hans examen!
Började på Hamnkrogen på Liseberg med galet god mat och sedan bar det av in på gasten (HJÄLP) för att avsluta på "nyöppnade" drinks 20. (De andra var kvar när jag lämnade så vem vet vad som händer nu, hehe).

Kvällen i bilder



Inatt unnade jag mig

Efter en kanonkväll med fina kollegor kände jag att mat satt som en smäck!


RSS 2.0